Înghețată, lansare de baloane cu vise și fapte bune, la Festivalul Înghețatei, în acest sfârșit de săptămână, la Muzeul Satului Bănățean

În perioada 28-30 iunie, Muzeul Satului Bănățean va găzdui Festivalul Înghețatei. Organizat de Asociația ”Inima Îți Vorbește”, evenimentul are un scop nobil, acela de a strânge fonduri pentru programele de educație și vindecare a traumei de abuz pentru cei 60 de copii aflați în grija asociației.

Sub sloganul „Ia-ți porția de fericire și ajută copiii iubibili”, festivalul promite trei zile magice, pline de activități și surprize pentru toate vârstele.

Vizitatorii vor avea ocazia să savureze cele mai delicioase sortimente de înghețată, create de artizani recunoscuți, și să participe la diverse activități interactive, concursuri cu premii, concerte și multe altele.

Ce poți face pe întreaga durată a festivalului:

• te bucuri de cea mai bună înghețată din oras
• participi la ateliere interactive, concursuri cu premii etc.
• asculți muzică bună de la cei mai buni dj și trupe din oraș
• lansezi baloane la cer

Programul festivalului

VINERI
14:00 – Marea deschidere
14:00 – 22:00 – Vizitarea standurilor cu înghețată și bunătăți. Ateliere distractive și educative. Lumea magică a copiilor iubibili, ceaunul fermecat, înghețată cu gust nobil etc.
17:00 – 22:00 – Spectacole și reprezentații artistice. Seară folk: Adrian Ilie, Atelierul de folk Giroc & more.

SÂMBĂTĂ
10:00 – Deschiderea celei de-a doua zi
10:00 – 22:00 – Vizitarea standurilor cu înghețată și bunătăți. Ateliere distractive și educative. Atelier art-therapy, traseu prin pădure, sport cu copii iubibili etc.
16:00 – 22:00 – Spectacole și reprezentații artistice Magie în ritm de dans: Cătălin Pintea Magicianul, Dj Oz, Fabricio El Latino & more.
18:00 – LANSAREA BALOANELOR CU VISE LA CER

DUMINICĂ
10:00 – Deschiderea celei de-a treia zi
10:00 – 22:00 – Vizitarea standurilor cu înghețată și bunătăți. Ateliere distractive și educative. Zumba kids, panou de cățărat, ninja paintball etc.
14:00 – 22:00 – Spectacole și reprezentații artistice Seara iubibilă cu soliști locali: Ravi-Hazard, Călin Lupu, Victor Stan & more.
18:00 – LANSAREA BALOANELOR CU VISE LA CER

Activități și standuri interactive

Pe durata festivalului, vizitatorii se vor putea bucura de diverse activități. De la eveniment nu vor lipsi nici furnizori de mâncare și băuturi cu dichis – pentru cei care-și vor dori o gustare înainte de marea „Înghețătăreală” – dar nici activități felurite care completează tabloul distracției:

  • Colțul bucuriei și colțul sănătății
  • Colțul educației și colțul inimii tale
  • Colțul wellness

Standurile interactive vor oferi ateliere creative, activități sportive și educative, toate menite să aducă zâmbete pe fețele celor mici și mari.

Intrarea la festival

Intrarea la festival se face pe bază de donație, contribuind astfel direct la cauza Asociației ”Inima Îți Vorbește”. O donație de 30 de lei în contul asociației sau la fața locului va permite accesul la toate activitățile și surprizele festivalului.

Donațiile se pot face și la fața locului sau pe https://www.eventim.ro/…/festivalul…/event.html

Copiii beneficiază de intrare gratuită.

Festivalul Înghețatei este o oportunitate de a savura desertul preferat al verii și de a sprijini o cauză nobilă, ajutând copiii să vindece trauma de abuz și să se integreze în societate.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *