Weekend slow travel: brândușele de toamnă și-au început spectacolul în poienile din jurul Muntelui Semenic

Pentru următorul sfârșit de săptămână, vă propunem o călătorie în tihnă. Fără bifat obiective turistice în fugă, fără aglomerație, fără ceas. Cu liniște, culori de pus în ramă și spectacole cu bilet gratuit. Destinația este județul Caraș-Severin. Mai exact, la 2h30 minute de Timișoara (fie prin Reșița – Văliug, fie prin Slatina Timiș – Brebu Nou). Cunoscută în special pentru verile pline de viață pe malul lacurilor sale, zona îți poate umple agenda de weekend în orice anotimp.

Nu vom da pin location, pentru că dorim să descoperiți singuri poienile cu brândușe de toamnă, ce se deschid, una mai curajoasă ca alta, sub razele soarelui de Octombrie, și toate celelalte comori ce se arată celor care își fac timp să le descopere.

Vă dăm, totuși, câteva indicii: drumul dintre Gasthof Tirol și Crivaia, cel care urcă spre Semenic, sau cel de la marginea satului Brebu Nou.

Odată ce găsiți florile violet, vă rugăm să le luați cu voi doar în poze. Lăsați-le pe scenă, pentru a ne bucura, cu toții, de ele, și zilele următoare.

E sezonul măceșelor, al merelor și perelor cu gust puternic, al frunzelor care își schimbă culoarea și al peisajelor cu potențial pe Instagram, dar mai ales pe suflet. Bucurați-vă de toate și spuneți-le și prietenilor.

  • Dacă doriți să luați masa în zonă, vă recomandăm să rezervați un loc la Kibuț sau La Răscruce, în Gărâna
  • Dacă doriți să vă și cazați aproape, încercați Sus în Sat în Gărâna, Gasthaus Grindeshti sau Aquaris în Văliug
  • Luați la voi încălțăminte impermeabilă și o pelerină. Soarele e generos, dar se poate răzgândi rapid

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *