VIDEO | Trupa timișoreană The Bandits, la al șaptelea single – Pisica

Trupa timișoreană The Bandits a lansat single-ul cu numărul 7, piesa Pisica este o producție muzicală realizată în pandemie și o dedicație pentru toți iubitorii de feline.

“Pisica este defapt un gid de bună purtare pentru toți barbații care nu știu ce să mai facă în relația lor cu pisica sau cu femeia iubită. Dacă ascultați versurile și le veți aplica în viața de zi cu zi, veți avea un trai mai bun J” spune Răzvan Munteanu – solist The Bandits

Muzica și textul aparțin trupei, înregistrarea, mixajul și masterizare au fost realizate de Remus Gașpar (Jimmy), la studioul Music Hub TM, iar videoclipul a fost realizat de Sorin Stroie, chitaristul trupei.

Trupa de rock The Bandits s-a născut în plină pandemie și este alcătuită din Sorin Stroie – chitară, Alexandru Munteanu – tobe, Tibor Aranyi – bass, Francis Mozes – clape și Răzvan Munteanu – voce.

ENHANCE_NONE

Până în prezent bandiții au lansat piesele Taxe și Impozite, Era Digitală, Băiat Talentat(alaturi de Tase Pârvu), Țuică de Banat, În Grădină și Revoluția Iubirii.

În curând se lasnsează ultimul single și albumul de debut.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *