VIDEO | Taxe și Impozite, prima „lovitură” a trupei timișorene The Bandits

Trupa The Bandits a lansat primul single, piesa Taxe și impozite, aceasta dorindu-se a fi o satiră la adresa societății și a sistemului financiar.

Melodia a fost înregistrată, produsă și mixată la Music Hub TM, un studio nou care vrea să sprijine tinerele talente din zona de vest a țării și să faciliteze accesul artiștilor la echipamente de calitate.

Lucrăm împreună de un an de zile, ne-am propus de la început să cântăm rock, cu influențe balcanice și mult umor. Abordăm un sound vintage cu influențe moderne și nu vrem sa demonstrăm ceva anume, dar sunt prea multe taxe și impozite, iar asta ne zăpăcește.”

Răzvan Munteanu – solist vocal, The Bandits

Formația The Bandits s-a născut in plină pandemie și este alcătuită din Sorin Stroie -chitară, Alexandru Munteanu – tobe și Răzvan Munteanu – voce.

Trupa lucrează la primul album și în următoarea perioadă va lansa mai multe piese.

Taxe și impozite este o producție realizată în studioul Music Hub Tm, înregistrată, mixată și masterizată de Sorin Stroie, un tânăr chitarist care dubuteaza astfel pe scena rock-ului timișorean la doar 22 ani.

El a realizat și lyric video-ul piesei. Ceilalți doi membrii ai trupei au mai cântat împreună în trecut în proiectul The Weekend Band.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *