Ultramarin și TUI, un parteneriat pentru vacanțe cu zâmbetul pe buze

Ultramarin și TUI, două mărci consacrate în domeniul turismului. Prima pe plan zonal, în partea de vest, cea de-a doua, pe plan mondial. Împărtășesc valori comune, experiență și expertiză, acumulate organic, în decenii. Faptul că și-au dat mâna, a venit natural, firesc.

Pot să spun că de fapt totul a început de foarte mult timp, din momentul în care noi, să zicem, din România sau din țările estice, ne uitam cu jind cum lucrează touroperatorii din industria mare. Ne-a plăcut foarte mult modul acesta al operatorilor din TUI Travel, de a se uni toți, sub o singură umbrelă, de a pune toți ce au mai bun, fie că sunt agenții de turism, sunt 1600 de agenții de turism, fie că sunt companii aeriene sau vase de croazieră sau multe hoteluri, care ce au toți acești operatori în comun? Au niște valori comune. Faptul că ne dorim cu toții să-i întâmpinăm pe turiști cu zâmbet, să-i facem fericiți în concediu și să vină fericiți înapoi. Deci a pornit totul cumva bazat pe valori. Îmi place cum lucrează ei? Vreau să fiu și eu așa? Lor le place cum lucrăm noi de 20 de ani? Au încredere că le respectăm valorile și servim clienții așa cum și-ar dori ei și cum știu ei să o facă? Ok, hai să punem împreună tot ce avem fiecare mai bun”, ne spune Gabriela Petcana, fondatoarea Agenției de Turism Ultramarin.

Gabriela Petcana, fondatoarea Agenției de Turism Ultramarin

TUI TravelCenter Timișoara funcționează într-un parteneriat cu Agenția de Turism Ultramarin, care va asigura managementul. Principalul atuu al acestui parteneriat, în afara ofertei generoase, va fi reprezentat de serviciile de consiliere.

Cei care ne vor călca pragul vor beneficia de o consiliere de calitate. Este foarte important să ai, așa cum ai un agent de asigurări, așa cum ai un medic de familie care te cunoaște, să ai și un agent de turism, consilierul tău de turism, care știe ce îți dorești, unde e cazul să mergi, unde e o noutate, un last minute sau un early booking. Deci, în primul rând m-aș referi la consilierea de calitate pe care o facem împreună cu echipa mea de 20 de ani, facem bine asta, facem consiliere. După aceea, prin parteneriatul cu TUI vom avea acces la o mulțime de produse la prima mână, cum spuneam. Fie că sunt hoteluri, vase de croazieră, avioane, deci produse verificate și de înaltă calitate. Aș dori să aibă încredere în continuare în noi. Să ne ajute până la urmă să revenim la ceea ce a fost industria ospitalității și așa frumos numită industria zâmbetului înainte de pandemie și de perioada această dificilă pe care o străbatem. Vom fi aceeași echipă care ne ocupăm cu drag de concediile celor care le oferim serviciile. Ne vom ocupa cu aceeași grijă, cu aceeași atenție, încercând să le îndeplinim visele”, adaugă Gabriela Petcana, care va asigura și managementul TUI TravelCenter Timișoara.

Gabriela Petcana și Ștefan Leontin Joos, general manager TUI Travel Center, la inaugurarea biroului TUI din Iulius Mall

„Ne bucurăm că revenim pe piața din Timișoara cu brandul TUI, în acest parteneriat special cu colegii de la Ultramarin. Noi, din Timișoara o să operăm anumite zboruri charter pentru piața locală. De exemplu, avem zboruri pe Antalya sau pe Mallorca, două destinații foarte îndrăgite, însă, poate cel mai important, vom asigura accesul clienților noștri pe charterele noastre de destinații exotice, cum ar fi Mauritius, Maldive sau Mexic, chartere care au plecare din Viena și care sunt foarte ușor accesibile pentru piața din Timișoara. prin care le punem la dispoziție experiențe de neuitat. Îi așteptăm pe timișoreni în noul sediu TUI TravelCenter din Iuius Mall, unde zâmbetul TUI îi va însoți atât de la plecare, de la luarea deciziei de vacanță, pe parcursul ei, cât și la întoarcere.”, spune Ștefan Leontin Joos, general manager TUI Travel Center.

TUI Group, cel mai mare grup de turism din lume, operează în aproximativ 180 de destinații de pe mapamond. Grupul reunește peste 380 de hoteluri premium, precum RIU, TUI Magic Life, Robinson și TUI Blue, 1.600 de agenții de turism pe întregul continent european, cinci companii aeriene de agrement europene, cu aproximativ 150 de aeronave moderne pentru transport lung și mediu, 17 nave de croazieră, de la navele de lux MS Europa și MS Europa 2 până la flota „Mein Schiff” a TUI Cruises și vasele Marella Cruises din Marea Britanie.

www.tuitravelcenter.ro www.ultramarintm.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *