Pregătiri pentru Paște. Decorațiuni și deserturi „made in Timișoara” care invită primăvara în casă

Calendarul și parcurile pline de flori ne reamintesc că nu mai e mult până la Paște, deși temperaturile par desprinse dintr-un noiembrie lung. Am găsit, însă, câteva idei care adună tot soarele și îl pun pe masa, rafturile sau pereții caselor noastre, pentru o atmosferă specială. Într-un weekend cu mulți stropi reci și un cer mai mereu gri, lista pe care v-o prezentăm în continuare a fost ca un mare curcubeu. Vă invităm să o descoperiți și, ca de fiecare dată, să susțineți curajul, perseverența și creativitatea antreprenorilor locali.

Atelier Bobar ne-a surprins din nou. De această dată, prin piese impecabile, cu materiale naturale și o cromatică ce creează o atmosferă care spune: „e timpul pentru bucurie și familie”. Echipa creativă formată din Diana și Florina Bobar ne propune seturi cu suporturi de farfurii și pahare, șervețele și traverse realizate manual. Fire de bumbac răsucite, tafta, toate în nuanțe pe alese sunt prezentate, alături de florile de la Peonies, într-o serie de fotografii ce își pot face loc cu succes în marile reviste de home & deco.

Când vine vorba de aranjamente florale, atelierul Root Design găsește, constant, resurse nebănuite de creativitate pentru a combina culori, texturi și plante. Primăvara aceasta au umplut cu flori uscate ceainice unicat și au realizat rame vintage care ne conduc într-o atmosferă de poveste.

Cu multă îndemânare, Zizula a pregătit felicitări speciale pentru Paște și ne invită să le transmitem gânduri bune celor dragi, pe hârtie. Art printurile lor sunt o încântare și pot fi așezate la loc de cinste pentru a decora case de sărbătoare.

Printre toate aceste decoruri s-ar integra perfect și un desert. Vă invităm ca de data aceasta cozonacul să-l preparați voi, și să comandați unul din torturile sau eclerurile Macadamia, pentru a încheia o masă specială.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *