(P) Mobilă în stil italian | Rovere Mobili, într-un nou showroom, la Timișoara

Șiți momentul acela în care mergi undeva la cumpărături și îți vine să nu mai pleci, iar atunci când o faci, să îți dorești să iei cu tine cu toate produsele? Unul din acele locuri este, cu siguranță, schowroom-ul Rovere Mobili de la Timișoara, care s-a mutat recent într-un nou spațiu, de 2 ori mai mare față de cel precedent și care oferă produse într-o varietate de culori, forme și materiale pentru orice tip de amenajări interioare de calitate – de la mobilă de bucătărie, dressing, canapele și fotolii, birouri, și până la accesorii, în stil italian.

„Noul showroom vine cu o abordare diferită, atât la nivel de produse expuse, cât și la conceptele de amenajare ambientală.  Ne dorim ca spațiul să devină o destinație în sine pentru cei care doresc un design interior excepțional, piese de mobilier, inspirație italiană și soluții de design personalizate. Suprafata showroom-ului actual este de aproximativ 800 mp, fapt ce ne permite expunerea unui numar mai mare de piese exclusiviste, cat si faptul ca ne ofera posibilitatea unei abordari diferite pentru amenajarile ambientale”, declară reprezentanții companiei.

Multumeste-te cu mai mult! Acesta este sloganul după care se călăuzesc specialiștii în amenajari interioare de la Rovere Mobili, care oferă servicii profesionale de consultanță, proiectare și livrare incluse, montaj și revizii periodice gratuite, pentru toate produsele, inclusiv pentru produsele personalizate, realizate la comandă.

„Suntem pregătiți să satisfacem cele mai exigente gusturi și stiluri. Suntem furnizori de frumos. Iubim să facem asta. O parte din pasiunea noastra ia drumul locuințelor și spatiilor pe care doriți să le amenajați cu mobilier de la ROVERE MOBILI. Restul? Proiecția sufletului vostru într-un loc numai al… vostru. Asta creeaza consilierii nostri”, susțin reprezentanții Rovere.

Rovere Mobili este cel mai mare furnizor de mobilă italiană din România și oferă în exclusivitate brandurile Veneta Cucine, Natuzzi Editions, Catellan, Calligaris.

Prezent de peste 20 de ani în România, brandul Rovere Mobili și-a făcut din clienți, parteneri, pasionați deopotriva de unicitate, confort, funcționalitate, stil și excelentă. Atât lor, cât și noilor clienți, Rovere Mobili le face în această vara mai plăcută, cu reduceri de până la 70%, în cadrul campaniei Summer Sale.

La Timișoara, showroom-ul Rovere Mobili poate fi vizitat de luni, până vineri, între orele 10.00 – 18.00, iar sâmbăta, între orele 10.00 – 15.00, pe strada, Vlad Bănăteanu, nr. 1A, Campeador Residence (langa Vox Technology Park).

(vezi pe harta)

Telefon: 0739 933 858

email: receptie.timisoara@roveremobili.it

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *