VIDEO | (P)Murali Store Timișoara, viitorul în domeniul decorațiunilor interioare

Explozie de culoare, nuanțe și texturi, într-un showroom în care creativitatea, arta sunt la ele acasă, chiar dacă vorbim despre materiale de construcții, e adevărat, în domeniul decorațiunilor interioare.

Odată de pășești în Murali Store, faci un pas în viitor. Într-un viitor care ia tot ce e mai bun din experiență, din trecut.

Ești cucerit de multitudinea de materiale, de forme, care îți incită simțurile, imaginația, iar bunul gust te acaparează iremediabil.

O forță nevăzută te îndeamnă și te face să atingi, să miroși, să experimentezi, să te joci cu imaginația, să îți închipui cum ar arăta pereții locuinței pe care o ai sau pe care urmează să o ai.

„Povestea noastră a început din dorința de a crea un spațiu de artă murală, de unde și denumirea de Murali, un spațiu în care clientul să poată descoperi lumea vopselelor decorative mult mai în detaliu. De la produsele metalice care sunt pe gustul tuturor, la produsele minerale cu senzație de vintage aferentă, la efectul produselor oxidante care pot fi folosite pe orice suprafață, fie la interior, fie la exterior – aici mă refer la efectul de rugină – și, bineînțeles, nu puteam să nu menționez de microciment – exact cum îl vedeți aplicat pe pardoseaua noastră și care este tot mai apreciat de consumatori, datorită faptului că este ușor de întreținut și nu necesită rosturi de dilatație. Toate aceste produse pe care le-am menționat sunt prezentate de profesioniștii noștri, într-o gamă largă de culori și tesături. Este foarte important faptul că noi nu dăm clientului un produs, ci o soluție, nudăm un preț, ci o valoare. La Murali Store veți găsi consilierea adecvată, indiferent de dimensiunea proiectului, veți găsi îndrumări către aplicatori profesioniști, care știu să pună în valoare calitățile produselor și veți descoperi o lume a culorilor care ne pot face viața mai frumoasă”, spune Adriana Dobriceanu, managerul Murali Store Timișoara.

Adriana Dobriceanu, managerul Murali Store Timișoara

Că lucrurile sunt exact așa, că putem trăi frumos, atât la propriu, cât și la figurat, ne-a dovedit-o invitatul special al celor de la Murali Store, maestrul aplicator Michele Cudemo, care ne-a oferit o mostră de măiestrie marca @ceboscolorofficial în modelarea canvas-ului. Astfel, din mâinile lui Michele, canvasul a prins culoare, farmec și contur.

Vă invităm și pe voi în universul conceput de Murali Store Timișoara, un spațiu rafinat și primitor, unde veți putea vedea cum vi se pot transforma pereții propriei locuințe în adevărate opere de artă.

Murali Store, Timișoara, Calea Aradului nr. 32, telefon: 0731 160 460

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *