GALERIE FOTO | SUD PLAZA, noul pol al shopping-ului din zona de sud a Timișoarei

Amplasat pe strada Maresal C-tin Prezan,nr 70-72, fostă Lidia, SUD PLAZA aduce un suflu proaspăt în sectorul comercial din zona de sud a orașului. Pe o suprafață generoasă de 4500 metri pătrați, SUD PLAZA este un loc primitor pentru toți vizitatorii, fie că sunt în căutare de produse de calitate, servicii de încredere sau de un loc confortabil de relaxare.

La SUD PLAZA ai la dispoziție trei restaurante care oferă meniuri diversificate, de la sushi la burgeri, de la mâncare tradițională la prăjituri și înghețată. Aventura culinară continuă în brutărie, unde vei găsi pâine proaspătă și produse de patiserie delicioase. În magazinul de vinuri vei descoperi cele mai fine selecțiide vinuri românești și internaționale.

Iar dacă ești în căutarea ultimelor trenduri în modă, cele două magazine fashion te așteaptă cu propuneri pentru adulți și copii. În noul complex comercial ai la dispoziție și o farmacie bine aprovizionată și o gamă largă de servicii bancare.

Nici prietenii necuvântători nu sunt uitați, magazinul pentru animale de companie le oferă tot ce au nevoie.

Pentru confortul și siguranța ta, SUD PLAZA îți pune la dispoziție o parcare de 99 de locuri, acces pe un bulevard cu 4 benzi și stație de expres și troleibuz, la doar un minut distanță. Și dacă doriți să profitați de vremea frumoasă, terasa exterioară este locul perfect pentru a vă relaxa.

La SUD PLAZA vei găsi o varietate de produse și servicii, pentru toate gusturile și nevoile, în parteneriat cu branduri de încredere precum Mega Image, Sinsey, Kik, Catena, Banca Transilvania, Prospero, Vinto, Sushi Master, Buz Burger, Catena, Animax, Tabac Xpress, 3F, Exclusiv Events, Myo Mobile, Plotim Operativ și AA asigurări-intermedieri.

„Tot ce ai nevoie este aici” este nu doar motto-ul, ci și promisiunea transformată în realitate la SUD PLAZA, unde gama de produse si servicii oferite este generoasă:

-produse alimentare si non alimentare
-produse fashion
-produse pentru casa si gradina
-servicii bancare
-produse farmaceutice
-produse de panificatie
-selectie de vinuri roamanesti si internationale si cafea de specialitate.
-produse pentru animale de companie
-accesorii de telefoane
-florarie
-servicii: asigurari, inamatriculari, fianantari.
-panouri solare.
-mancare diversificata: Sushi, Burger, macare traditionala, prajituri si inghetata.
-presa tiparita (ziare si reviste)

SUD PLAZA te așteaptă cu brațele deschise, pentru a explora și a te bucura de experiența de shopping și de relaxare.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *