GALERIE FOTO | 25.000 de oameni au cântat, au dansat și s-au bucurat împreună, la CODRU 2022

Ultimul weekend din această vară a purtat numele CODRU. În cele patru zile de festival au cântat, dansat și s-au bucurat împreună aproximativ 25.000 de oameni.

De pe cele patru scene a răsunat muzica artiștilor DUB FX, Mădălina Pavăl, Om la Lună, Implant pentru Refuz , Toulouse Launtrec, Phaser, Tembaza, George Indru, dar și a DJ-ilor: Happy Flow, Alex Anka, DJ Sniper, A Lion și DJHU.

Evenimentul  a început și s-a încheiat cu o energie vibrantă.

La această ediție a festivalului, publicul s-a bucurat, începând de joi, de acordurile artiștilor de la: Hooverphonic, Kadebostany, Deliric X Silent Strike cu CTC & Muse Quartet, Macanache, Surorile Osoianu & Lupii lui Calancea, Implant pentru Refuz, Om la lună, Robin and the Backstabbers, Alexandrina, Alexandra Ușurelu, El Negro, Via Dacă, Jurjak, Melting Dice, Alex Super Beat, Gojira & Planet H feat. Psihotrop, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Florin Chilian, Pragu’ de Sus și Mrk & Mircea Ardelean și mulți alții.

În cea de-a treia zi a festivalului, invitații speciali, Gașca Zurli, au susținut un spectacol magic și plin de bucurie pentru cei mici.

Pe lângă muzică, festivalierii s-au recreat la zonele de relaxare special amenajate, unde au putut să se bucure de instalații artistice, filme, piese de teatru și multe altele.

Iubitorii de sport au putut să facă mișcare în natură, pe terenul de volei sau să exerseze mișcări de karate. Cei care au vrut să plece acasă cu un suvenir marca CODRU pentru ei sau pentru cei dragi au putut să îl achiziționeze din CODRUshop.

Pentru ca experiența celor patru zile să fie așa cum merită fiecare timișorean sau turist într-un oraș care urmează să fie Capitală Culturală Europeană a lucrat o echipă de 200 de oameni, cărora li s-au alăturat pe parcurs aproape 200 de voluntari.

Misiunea CODRU este să protejeze și să întinerească Pădurea Bistra, aflată la 4 kilometri de Timișoara, la limita dintre comunele Ghiroda şi Moşniţa. Este o arie protejată de interes național, unde cresc specii prețioase de arbori. În cele două sesiuni de ecologizare, organizate în 2019 și 2022, împreună cu cei 2.000 de voluntari, am plantat 8.000 de puieți. Următoarea sesiune de plantare va fi în această toamnă, pentru ca mai apoi, în 2023, să ne bucurăm de ediția a treia a CODRU Festival, mai verde și mai bogat. Codru e al meu, al tău, al tuturor!„, spun organizatorii.

Eveniment cofinanțat de Consiliul Județean Timiș, Primăria Ghiroda, Primăria Moșnița.

Parteneri: Kaufland Romania, Forvia Hella, Ness, DS Smith, Cola Cola, Atos,

Iulius Town, ZF Group, Fornetti România, The Entertainment Group, Music Service și Universitatea de Vest din Timișoara, Asociația Art Encounters.

Parteneri Media – Radio Guerilla, Kiss FM.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *