Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tatuaje cu teme nautice la bordul Pelicanului, în scop caritabil, la Ink the River!

martie 24 @ 1:00 pm - 5:00 pm

”Ink the River!” este numele evenimentului care se va desfășura duminică, 24 martie 2024, între orele 13.00 și 17.00, la bordul faimosului vas Pelican.

Cinci artiști tatuatori timișoreni își unesc forțele pentru a desena pe doritori mici tatuaje (5×5 cm) cu teme nautice. Printre modelele disponibile se numără pelicanul, egreta, vasul Pelican, țestoasa și, bineînțeles, ancora.

Prețul unui tatuaj este de 150 lei, toți banii strânși în urma acestei acțiuni urmând a fi donați Centrului ”Copii și Zâne”, organizație non-profit ce oferă programe terapeutice și servicii de recuperare timpurie pentru copii. Programările prealabile pentru tatuat sunt obligatorii și se pot face prin intermediul formularului pus la dispoziție de organizatori: https://bit.ly/InktheRiver.

Acțiunea prefațează ”Timisoara International Tattoo Convention”, eveniment de amploare ce reunește artiști tatuatori din întreaga Europă și care se va desfășura între 12 și 14 aprilie 2024, la Iulius Town Timișoara.

”Ink the River!” cinstește, de asemenea, peste 70 de ani de spirit liber și artă corporală, inspirați de moștenirea lui Norman Collins, cunoscut sub pseudonimul Sailor Jerry.

Participanții vor avea ocazia de a experimenta aromele romului Sailor Jerry, aducând un omagiu subculturii unice pe care acesta a creat-o.

Venue

Vasul Pelicanul

Venue

Vasul Pelicanul