Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Show aerian, muzică, arte vizuale, în Piața Unirii, cu ocazia deschiderii Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii

februarie 17, 2023

Un performance intens, un contrast de senzații, un dialog între un concert rock și un spectacol aerian: proiectul Muaré Experience al companiei Voalá Project x Gaston Iungman este unul dintre momentele memorabile de care ne vom bucura împreună în weekendul deschiderii Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii.

Detalii despre evenimentele din weekend-ul în care are loc deschiderea Timișoara 2023 Capitala Europeană a Culturii, aici.

Muaré Experience al Voalá Project este un performance intens care îmbină muzica și artele vizuale. Este un contrast de senzații, o experiență a dialogului dintre un concert rock și un spectacol aerian care pune în valoare spațiul în care se desfășoară.

Secvențele coregrafice originale și sofisticate realizate în aer, puse în scenă cu ajutorul sistemelor de siguranță și al macaralelor care permit spectacole uimitoare, sunt un brand recunoscut la nivel internațional.

Scopul nostru este de a genera emoții intense prin imagini și muzică live puternică și originală. Din 2008, Voalá a zburat pe cerul a 30 de țări diferite și a luat parte la festivaluri și evenimente artistice în cele mai importante capitale culturale ale lumii, spun reprezentanții companiei Voalá Project x Gaston Iungman.

Detalii despre evenimentele din weekendul în care are loc deschiderea Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii, aici.

Deschiderea Timișoara 2023 (17-19 februarie) este un program finanțat de Municipiul Timișoara, coordonat și organizat de Centrul de Proiecte Timișoara.

Venue

Piața Unirii

Venue

Piața Unirii