Încarc Evenimente

« All Events

O experiență pedagogică inovatoare, o șansă pentru dascăli de a-și îmbogăți cunoștințele despre istoria multiculturală a Timișoarei și a județului Timiș: școala de formare REMIX ID

iunie 25

Dacă sunteți învățător sau pedagog din învățământul primar din Timișoara sau județul Timiș și vreți să vă dezvoltați abilitățile de educație interculturală și pedagogie alternativă interdisciplinară, atunci aveți o oportunitate unică de a participa la școala de formare REMIX ID, parte a programului Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023.

REMIX ID este un program de pregătire profesională care vă va introduce în noi pedagogii bazate pe cunoașterea istoriei locale multiculturale a Timișoarei și a județului, precum și pe abordarea de alternative artistice contemporane, care presupun atât folosirea noilor tehnologii, cât și a limbajelor artistice actuale.

Programul pedagogic este structurat pe patru module centrale:

  • Pedagogia artistică alternativă ca metodă experențială de învățare – lector Mirela Stoeac-Vladuti;
  • Corpul – identitate și transformare – lector Olga Diana Török;
  • Scriere creativă – istorii alternative – lector Cristian Vicol;
  • Gândire critică și meta-identitate – lector Alis Stratan;
  • Prezentări, tururi citadine, discuții, ateliere interactive

Școala de formare REMIX ID va avea loc în perioada 19 – 25 iunie 2023, la MV (bd. Mihai Viteazul 1, Timișoara). Numărul de locuri este limitat la 12 participanți, care vor fi selectați pe baza unui formular de înscriere disponibil la linkul: https://forms.gle/bLM8HEwxBjFcxdXVA.

Termenul limită pentru înscriere este 25 mai 2023, ora 23:00.

Participanții la școala de formare REMIX ID vor primi atestate/diplome care vor face dovada profesionalizării și absolvirii programului.

Participarea este gratuită pentru toate cadrele didactice selectate în program.

De asemenea, este asigurată cazarea în Timișoara, micul dejun și prânzul pentru toți participanții care beneficiază de cazare, respectiv prânzul pentru toți participanții.

Cheltuielile de transport (tren, autobuz, benzină) până la Timișoara și înapoi vor fi decontate pentru toate persoanele participante. Celor care călătoresc de la o distanță mai mare de 40 km le este asigurată și cazarea.

REMIX ID este o ocazie excelentă de a vă îmbogăți cunoștințele și competențele pedagogice, de a interacționa cu alți colegi din domeniu și de a vă implica în programul cultural al Timișoarei Capitala Europeană a Culturii 2023, un proiect care are ca scop să promoveze diversitatea culturală și să stimuleze dialogul intercultural în Europa.

Școala de formare REMIX ID este parte a programului Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023, finanțat de Primăria Timișoara prin Centrul de Proiecte Timișoara

Detalii

Dată:
iunie 25
Etichete Eveniment:
, ,

Loc de desfășurare

MV
bd. Mihai Viteazul 1
Timișoara, Timiș România
+ Hartă Google

Detalii

Dată:
iunie 25
Etichete Eveniment:
, ,

Loc de desfășurare

MV
bd. Mihai Viteazul 1
Timișoara, Timiș România
+ Hartă Google