Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sâmbătă, actorii Teatrului Național din Timișoara, din nou față în față cu spectatorii

mai 8, 2021 @ 6:00 pm - 7:00 pm

Sâmbătă, 8.05, de la ora 19, în Sala Mare, Teatrul Național prezintă M-am hotărât să devin prost după Martin Page, un titlu care – poate nu întâmplător – face carieră în ultimii ani.

Accesul în Sala Mare începe cu o oră înainte de spectacol (ora 18), în condiții de siguranță, pe baza declarației pe propria răspundere semnate de spectatori și în urma triajului observațional, capacitatea maximă a sălii fiind de 30%, conform reglementărilor epidemiologice în vigoare.

De sâmbătă, după jumătate de an, actorii și spectatorii se regăsesc față în față, dovada bucuriei pe care o provoacă această întâlnire fiind numărul mare de bilete achiziționate on-line în primele 2 zile de la lansarea programului lunii mai pe site-ul www.tntimisoara.com, respectiv pe platforma de vânzări on-line Eventim.

Și tot în pregătirea acestui moment atât de așteptat al reîntâlnirii cu publicul, Teatrul Național din Timișoara a mai făcut un pas important. De acum, spectacolele programate la Sala 2 vor fi mult mai accesibile pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. Astfel, Teatrul Național a instalat la Sala 2 o platformă de acces pentru persoane cu dizabilități, inițiativă finanțată de compania Flextronics România.

Biletele pot fi achiziționate on-line, pe www.tntimisoara.com sau la Agenția de bilete „Mărășești” (str. Mărășești nr. 2) cu program de funcționare marți – duminică, între orele 11- 19.

Pentru spectacolul de sâmbătă mai sunt bilete disponibile. Elevii și studenții beneficiază de 75% reducere din prețul întreg al biletului. Pensionarii si grupurile au o reducere de 50%. Reducerile se obțin la casierie pe baza unui act doveditor ( carnet, legitimație, cupon).

Spectacolele lunii mai, la Teatrul Național Timișoara:

Details

Date:
mai 8, 2021
Time:
6:00 pm - 7:00 pm
Event Tags:
, , ,

Organizer

Teatrul National Timisoara

Details

Date:
mai 8, 2021
Time:
6:00 pm - 7:00 pm
Event Tags:
, , ,

Organizer

Teatrul National Timisoara