Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ROVINHUD Wine Show 2023, pentru terapiile copiilor cu dizabilități

noiembrie 10, 2023 - noiembrie 12, 2023

Evenimentul va avea loc în perioada 10 – 12 noiembrie, la Convention Center (lângă Hotel Timișoara) și va găzdui un salon de vinuri cu peste 30 de crame de top din țară, Ungaria, Republica Moldova și importatori, precum și o serie de masterclass-uri pentru cei care doresc să înțeleagă și mai bine vinul.

ROVINHUD WINE SHOW vă invită la o nouă ediția prin care își propune să strângă fonduri pentru cel puțin 1500 ore de terapie pentru copii cu dizabilități.

Dacă în primele șapte ediții fondurile strânse s-au îndreptat către adulții cu dizabilități, anul acesta, datorită numeroaselor cazuri care au solicitat ajutorul Fundației ROVINHUD, s-a decis dedicarea întregii ediție pentru sprijinirea familiilor care au copii cu dizabilități și care luptă neobosit să le ofere o viață mai bună.

Din păcate statul nu sprijină cu nimic terapiile copiilor cu dizabilități. Familiile primesc o alocație insuficientă pentru a le acoperi nevoile, un asistent personal, care este de obicei mama, care își sacrifică cariera și devine 24h din 24h asistent personal, fără week-end și fără concediu, și multă birocrație și umilință pe coridoarele instituțiilor, care ar trebui să le facă viața mai ușoară“ ,declară Zoltán Szövérdfi-Szép, coordonatorul evenimentului.

Toamna aceasta se revine la formatul obișnuit de trei zile în care focusul este pus pe vinuri de calitate, atât de la crame consacrate, cât și de la crame noi.

La ediția din acest an este invitat proaspătul Master of Wine al Poloniei, Wojciech Bonkowski, dar vor reveni și nume consacrate precum Elizabeth Gabay MW, cea mai recunoscută expertă în rosé din lume și Rod Smith MW, expertul care jurizează cele mai prestigioase concursuri de vin, din Londra până în Shanghai.

Ca în fiecare ediție, toți experții care susțin masterclass-urile participă 100% voluntar, la fel ca și organizatorii, iar întreg profitul obținut în urma evenimentului este destinat terapiilor pentru copiii cu dizabilități care au nevoie de sprijin financiar.

Mai multe detalii despre program și bilete Super Early Bird puteți găsi pe www.rovinhud.ro

 

Details

Start:
noiembrie 10, 2023
End:
noiembrie 12, 2023
Event Tags:
, , , ,

Venue

Convention Center
Timișoara, România + Google Map

Details

Start:
noiembrie 10, 2023
End:
noiembrie 12, 2023
Event Tags:
, , , ,

Venue

Convention Center
Timișoara, România + Google Map