Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Goran Bregović, la Embargo Fest 2022, între Două Dealuri

august 12, 2022 - august 14, 2022

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest are loc în perioada 12-14 august 2022, lângă localitatea Recaș, în zona Două Dealuri, iar vineri 12 august, Goran Bregović va fi prezent în fața publicului din Banat alături de Wedding and Funeral Band.

Vor fi amenajate mai multe zone și activități, scena principală va găzdui trupe precum: Spitalul de Urgență, R.O.A., Blazzaj, Publika, Canaf, Țapinarii, Drvo Truo, Dragoș Moldovan, The Bandits, Lia Burg sau Graiul, dar si ansambluri de dansuri tradiționale.

În fiecare seară de festival, programul se va încheia cu Vinilorama, un party susținut cu vinil-uri de Bogdan Puriș și Zoleevee.

The Fortress este scena de underground, compusă din containere maritime reciclate, care sunt așezate în forma cetății Timișoara, aici vor performa: Methadone Skyes, K-lu, Dan Gerosu, Brăiescu, Dolo, Kuky&WoodieX, Weeping Assault, Dani Tobe, Bibanu, Karp, Gemini Jaxx și Midiportal.

Culto-Cort este zonă creată alături de prietenii de la Școala de Circ, care vor instala un cort de circ de mari dimensiuni. Acolo se vor organiza spectacole și ateliere pentru copii și tineri, alături vor fi și cei de la Teatrul Portabil. În fiecare seară, regizorul Mihai Dragolea va prezenta documentare pe teme ecologice și se vor purta discuții despre un viitor mai sustenabil, iar o parte din cort va gazdui o expoziție de picturi create de Valeriu Sepi. 

 „Embargo Fest este un eveniment cultural care promovează minoritățile și multiculturalitatea specifică zonei Banat, iar anul acesta oferim intrarea gratuită copiilor sub 14 ani, persoanelor de peste 65 de ani, dar și tuturor refugiaților din Ucraina, care se află în număr mare la noi în zonă. Alături de concerte, la fața locului vor exista o sumedenie de activități: zonă de joacă pentru copii, târg de produse bio și artizanat, zonă sport și alte activități ale sponsorilor și  partenerilor. Anul acesta, motto-ul nostru este Back to the Roots declară Răzvan Munteanu coordonatorul Embargo Fest.

Primele abonamente și biletele s-au vândut deja, acum un bilet de 1 zi pentru concertul lui Goran Bregović (vineri 12 august) costă 120 de lei, iar abonamentul valabil pe 3 zile costă 190 lei și se pot achiziționa de pe site-ul www.embargofest.com sau IaBilet.ro. 

Parcarea și camping-ul vor fi gratuite, iar trasportul va fi asigurat cu autocarul pe ruta Timisoara-Recaș.

 

 

Details

Start:
august 12, 2022
End:
august 14, 2022
Event Tags:
, ,

Venue

Două Dealuri, jud. Timiș

Details

Start:
august 12, 2022
End:
august 14, 2022
Event Tags:
, ,

Venue

Două Dealuri, jud. Timiș