Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Filmul „PHOENIX – Povestea”, la Cinema Victoria

decembrie 7, 2022 @ 6:30 pm

Ca urmare a succesului premierei de gală, ce a avut loc la Sala Palatului în data de 16 octombrie și care a reunit întreaga familie Phoenix, filmul „PHOENIX – Povestea” va fi prezentat în 8 proiecții speciale, în cadrul unui turneu național organizat în luna decembrie.

Turneul va fi lansat la Alba Iulia, de Ziua Națională a României și va include proiecții în Cluj-Napoca, București, Timișoara, Brașov, Iași, Constanța și Galați.

Regizat de cineastul Cristian Radu Nema și produs de Bianca Beatrice Michi, filmul spune povestea trupei, așa cum am trăit-o cu toții și transpune cinematografic, la aniversarea a 60 de ani, spiritul și mesajul fenomenului cultural Phoenix. Documentarul conține imagini de arhivă unice, niciodată prezentate public sau încorporate în alte materiale video.

Evenimentul este susținut de Uniunea Cineaștilor din România.

La Timișoara, filmul va fi proiectat în 7 decembrie, ora 18:30, la Cinema Victoria, în prezența lui Nicu Covaci și a lui Ovidiu Lipan Țăndărică. Biletele se pot achiziționa de aici: https://cinemavictoria-tm.ro/filme/filmul-phoenix-povestea/

Details

Date:
decembrie 7, 2022
Time:
6:30 pm
Event Tags:
, , , ,

Venue

Cinema Victoria

Details

Date:
decembrie 7, 2022
Time:
6:30 pm
Event Tags:
, , , ,

Venue

Cinema Victoria