Încarc Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Rag’N’Bone Man vine pentru prima dată în România, la Flight Festival – District23, cel mai mare festival de muzică din vestul României

iunie 16, 2023 - iunie 18, 2023

Rag’N’Bone Man, cunoscutul artist britanic, dar și alți artiști precum: Clean Bandit, Tom Odell, Delia, Connect-R sau trupa  S.A.R.S. au fost deja anunțați în cadrul ediției de anul acesta.

Noi artiști urmează a fi anunțați în cursul lunii aprilie, iar organizatorii promit un line-up de excepție pentru anul în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii.

Flight Festival, singurul festival de edutainment din Estul Europei, o sursă de inspirație sub forma unui mix surprinzător de music, art & tech, un loc în care să te distrezi, dar din care să și pleci întotdeauna cu ceva cunoștințe sau experiențe în plus. Anul acesta, cu ocazia numirii Timișoarei drept Capitala Europeană a Culturii, trei festivaluri din zonă – Flight Festival, VEST FEST și Magnetic – se unesc într-unul singur, sub denumirea de District23 – un festival de muzică care susţine edutainmentul sustenabilităţii prin mişcare, care devine astfel cel mai mare festival de muzică din această parte a României.

Achiziționând bilet la Flight Festival este permis accesul în întreg District23.

Biletele sunt deja puse în vânzare pe  www.iabilet.ro

În anul în care Timișoara a devenit Capitală Europeană a Culturii, festivalurile Flight Festival, VEST FEST și Magnetic Festival se reunesc pentru a marca o premieră pentru România: crearea unui „oraș” în afara Timișoarei, pe aerodromul Cioca, pentru un weekend plin de muzică de toate genurile, tehnologie și acțiuni sustenabile în fiecare district oferit de cele 3 evenimente.

Cel mai mare festival din vestul României

District23 va avea nu mai puțin de trei scene principale și încă cel puțin trei scene secundare. Vor fi prezenți, în total, peste 30 de artiști și trupe de muzică, primii confirmații find: Clean Bandit, B.U.G. Mafia, Tom Odell, Subcarpați, Delia, Camo & Krooked, Mefjus, The Prototypes și un invitat surpriză.

 

Organizatorii vorbesc despre prezența unui „artist mare” din SUA, care va fi pentru prima dată pe o scenă din România, dar nu pot dezvălui încă identitatea acestuia.

Cu peste 15 zone de festival (V.I.P. Zone, Food Zone, Kids Zone, zone de activare, plajă urbană, ateliere și workshop-uri, junglă urbană, zone de relaxare, zone de activități sportive), District23 devine, în anul în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii, cel mai mare festival din vestul României.

Cele trei concepte ale evenimentului sunt EDUTAINMENT,  SUSTAINABILITY și MOTION

Flight Festival District: EDUTAINMENT – singurul festival de edutainment din Estul Europei, o călătorie culturală și o sursă de inspirație sub forma unui amestec surprinzător de muzică, artă și tehnologie, un loc al distracției, dar și al relaxării active de care copiii și adulții au atâta nevoie.

VEST FEST District: SUSTAINABILITY – cu dorința de a folosi doar energie verde în următorii ani de existență, Vest Fest își va amenaja cartierul din District23 folosind doar materiale prietenoase cu mediul. Campaniile de reciclare și acțiunile de conștientizare a ceea ce înseamnă amprenta de carbon a unui eveniment sunt, de asemenea, parte din focusul organizatorilor, care îi încurajează și pe participanți să fie la fel de conștienți de mediul înconjurător și de schimbările climatice la nivel mondial.

Magnetic District: MOTION – Magnetic Festival este un proiect reprezentativ stilului muzical de Drum and Bass și realizat de tineri pentru tineri. Workshop-urile culturale, activitățile care stimulează mișcarea și dansul și multe alte suprize mobile sunt parte din ceea ce au pregătit organizatorii acestui dist

Abonamentele sunt disponibile aici și fiecare abonament cumpărat asigură accesul la toate cele trei festivaluri.

 

Detalii

Începe:
iunie 16, 2023
Se termină:
iunie 18, 2023
Etichete Eveniment:
, , , , ,

Loc de desfășurare

Aerodromul Cioca
Calea Torontalului
Timișoara, Timiș România
+ Hartă Google

Detalii

Începe:
iunie 16, 2023
Se termină:
iunie 18, 2023
Etichete Eveniment:
, , , , ,

Loc de desfășurare

Aerodromul Cioca
Calea Torontalului
Timișoara, Timiș România
+ Hartă Google