Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Curs introductiv în dezvoltare personală prin tehnici de actorie, la Timișoara

ianuarie 23, 2023 @ 7:00 pm

Tehnicile de actorie ca instrument în dezvoltarea personală este un proiect al  Teatrului Portabil din Timișoara, care a pornit de la ideea că actoria este cea mai complexă formă de expresie artistică, iar prin componenta sa ludică, este un instrument util atât în auto-cunoaștere, cât și în terapia non-invazivă.

„Un actor este propriul său instrument, iar pregătirea specifică în domeniu are ca scop dobândirea controlului asupra vocii, mimicii și corpului, emoțiilor și gândurilor, ducând spre un anume tip de conștientizare a sinelui, așa-numita „prezență scenică”, spun organizatorii cursului, la care vă puteți înscrie, folosind formularul de aici.

În ce constă cursul?

Exerciții de respirație, voce, ritmică, conștientizare și conexiune minte-corp, atenție, memorie, managementul emoțiilor, scriere creativă, dramaterapie și, bineînțeles, multe jocuri de actorie și de improvizație.

Cui se adresează?

Tuturor, indiferent de vârstă sau de ocupație. Fie că vrei să-ți descoperi noi abilități, să-ți îmbunătățești calitățile artistice, să lucrezi pe partea de public speaking și limbaj non-verbal, fie că vrei vrei să-ți adresezi niște anxietăți și să ieși din zona de confort sau dacă pur și simplu vrei să socializezi, îți place teatrul și vrei să arunci un ochi în lumea din spatele cortinei, acest curs e pentru tine!

Unde? Când? Cât?

Cursurile vor avea loc la Fitt, Casa Tineretului (str. Arieș, nr. 19), sala 03-04 (parter), în fiecare luni, începând cu ora 19.00.
Abonamentul se achită lunar, în avans și este 160 lei/lună. Primul curs este introductiv, deci gratuit, așa că nu veți pierde nimic dacă veți lua un prieten sau un coleg cu voi.

Cum?

Preferabil în haine lejere, de mișcare (ca la sală) și cu apă suficientă.

Details

Date:
ianuarie 23, 2023
Time:
7:00 pm
Event Tags:
,

Venue

Casa Tineretului

Details

Date:
ianuarie 23, 2023
Time:
7:00 pm
Event Tags:
,

Venue

Casa Tineretului