Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cinema Victoria Timișoara vă așteaptă săptămâna aceasta doar cu filme, dar ce filme

octombrie 26, 2022 - octombrie 29, 2022

 Miercuri, 26 octombrie, la Cinema Victoria se începe cu o porție de râs, alături de MIRCIULICĂ și Bunica, apoi se intră deja în atmosfera de la Cannes cu filmul care a deschis Festivalul în acest an, FINAL CUT!
CAPRA CU TREI IEZI revine pe ecranul Cinema Victoria cu încă o avanpremieră joi, 27 octombrie, la care vă sfătuim să vă luați biletele cât mai din timp. Seara se termină cu o întâlnire cu Robert de Niro, Margot Robbie și Christian Bale la AMSTERDAM.
Începând de vineri 28 și până duminică 30, #VinoLaVictoria să vezi Les Films de Cannes à Timișoara. Este pregătiră o selecție din cele mai apreciate filme prezentate în acest an pe croazetă: TORI ȘI LOKITA al fraților Dardenne, câștigător al Premiului celei de-a 75-a ediții, CLOSE, în regia lui Lucas Dohnt, distins cu Grand Prix, UN BEAU MATIN de Mia Hansen-Løve, prezentat în secțiunea Quinzaine des Réalisateurs și, bineînțeles, marele câștigător al Palme d’Or, TRIANGLE OF SADNESS, de Ruben Östlund.
Selecția e completată de cele două filme românești remarcabile care au ajuns la Cannes în acest an, însoțite fiecare de actori care vă vor dezvălui culisele experienței de la filmare și de la festival: RMN, de Cristian Mungiu, selecționat în Competiție și acompaniat în Timișoara de actrița Macrina Bârlădeanu, și debutul METRONOM al lui Alexandru Belc, distins cu premiul pentru Cea Mai Bună Regie în secțiunea Un Certain Regard, acompaniat de actorii Marius Boboc și Mara Bugarin.
 Cei mai tineri dintre spectatori sunt invitați să urce pe corabia piraților sâmbătă, 29 octombrie, alături de CĂPITANUL COLȚ DE SABIE, iar duminică, 30 octombrie, fanii manga și anime au o nouă șansă de a vedea ONE PIECE FILM: RED și de a descoperi de cărțile și figurinele manga pe care Librăria Cărtureşti Timişoara le aduce chiar la Cinema Victoria.

Details

Start:
octombrie 26, 2022
End:
octombrie 29, 2022
Event Tags:
, ,

Details

Start:
octombrie 26, 2022
End:
octombrie 29, 2022
Event Tags:
, ,