Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cel mai mare festival de beach volley începe în weekend la Timișoara, la cea mai mare bază sportivă dedicată beach volley-ului din țară

iunie 23, 2023 - iunie 25, 2023

Aflat la cea de-a doua ediția, MONS Beach Volley Festival, organizat în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara, se va desfășura în perioada 23-25 iunie în Baza Sportiva CSM din Parcul Rozelor.

Complexul sportiv din Parcul Rozelor este cea mai mare bază sportivă dedicată beach volley-ului din țară cu 8 terenuri pe care se pot desfășura activități în paralel.

În cadrul MONS va fi organizată cea mai mare competiție de beach volley din România, la care vor lua parte 102 sportivi și care cuprinde trei turnee:

  • Turneul regional pentru licee – feminin – unde vor fi reprezentate 12 licee din Timișoara și Arad
  • Turneul national de amatori – masculin – unde vor participa 22 de echipe
  • Turneul national de amatori – feminine – care va reuni 17 echipe

Organizăm cea de-a doua ediție a Festivalului de Beach Volley în parteneriat cu Universitatea de Vest, Junior Chamber International,Timișoara, Clubul Sportiv CSM și Clubul Sportiv Timișoara Youth Sport Academy. În acest weekend îi așteptăm pe timișoreni să vină cu mic cu mare în Baza Sportivă CSM din Parcul Rozelor pentru a se bucura de soare, sport și distracție. Vom avea peste 200 de participanți angrenați în mai multe competiții și multe surprize pentru publicul larg precum volei de plajă, fotbal pe plajă, tras cu arcul, ping pong și alte jocuri organizate pe nisip”,  subliniază Horațiu Regep, organizatorul MONS Beach Volley Festival.

Având obiectivul de a promova practicarea voleiului de plajă ca sport și a angrena cât mai multe familii în jurul conceptului, ziua de vineri, prima zi a festivalului, va fi rezervată unort activități ce va reuni peste 100 de copii de la mai multor cluburi de amatori și afterschool-uri din Timișoara.

Pentru a întregi experiența unui adevărat festival, organizatorii au prevăzut o zonă de relaxare și luat masa de tip food court, o zonă de party-uri, unde vor performa artiști locali și DJs, precum Allia, IST, B.Mike, Addalheido.

De asemenea, se vor desfășura activități sportive pentru comunitate, culminând cu Kids Spuma Party, o petrecere cu spumă care va face deliciul copiilor și părinților.

Festivalul se va încheia duminică cu decernarea diplomelor și medaliilor în cadrul uneri gale festive de premiere a celor mai performante echipe.

MONS Beach Volley Festival Program 23-25 Iunie
Sectoare Activitati Activitati 09-10 10-11 11-12 12-13 13-14 14-15 15-16 16-17 17-19 19-23 23-02
Turneu volei plaja Turneu volei amatori: baieti + fete / zilnic Calificari
Turneu volei licee / zilnic Calificari
Duminica 25.06.2023 Eliminatorii Finalele
Familie/copii / zilnic Kids zone – SPORT: Basket; Trambuline; Fotbal; Ping pong; Badminton; Tenis de plaja; Frisbee
Kids zone – Ateliere: pictat pe fata; baloane; pictura pe tricouri
Kids zone – Plaja nisip: Prinde mingea – hula hoops, mingi de apa; Limbo dance – jocuri cu funia, sărit peste funia statică/ în mișcare ; Joc pe nisip – prinde-mă dacă poți! – Rațele și vânătorii – mingi de apă; Traseu cu apă – pahare pline cu apă – parcugerea traseului fără să se scurgă apa – bușteni, cercuri, funie, carioci grose, scândură
Kids Spuma Party
Urban Beach Party Spuma party
Lineup Dj si artisti
Food&Cocktails

Despre MONS Beach Volley Festival

Festivalul MONS Beach Volley Festival își propune să contribuie activ la promovarea acestei ramure sportive în Timișoara. Timișoara are o tradiție consacrată în acest sport, baza sportivă CSM din Parcul Rozelor găzduind în ultimii ani 8 competiții majore – Campionate Balcanice, Campionate Naționale sau Turnee Europene de Senioare. Baza sportivă CSM va fi modernizată pentru a fi omologată la nivel international, cele 8 terenuri urmând să fie echipate cu instalații de nocturnă și tribune moderne, ceea ce o va face eligibilă în anii ce urmează pentru organizarea Campionatului Mondial de Beach Volley.

Details

Start:
iunie 23, 2023
End:
iunie 25, 2023
Event Tags:
, , , ,

Venue

Baza Sportiva CSM din Parcul Rozelor

Details

Start:
iunie 23, 2023
End:
iunie 25, 2023
Event Tags:
, , , ,

Venue

Baza Sportiva CSM din Parcul Rozelor