Educație de calitate la British International School of Timisoara – încep înscrierile pentru anul scolar 2023-2024

British International School of Timișoara, o instituție de învățământ renumită pentru nivelul superior al educației oferite și pentru facilitățile sale de top, anunță extinderea capacității de primire a elevilor prin înființarea unui număr mai mare de clase pentru anul școlar 2023-2024. Procesul de înscriere a început deja și continuă în perioada următoare pentru locurile disponibile.

Înființată acum 4 ani pe strada Aurora, în partea nordică a orașului Timișoara, școala a obținut într-un timp scurt acreditări naționale și internaționale. Este acreditată de Council of British International Schools (COBIS) și este autorizată să organizeze examenele Cambridge, precum și Bacalaureatul Internațional, recunoscut la nivel global. Această opțiune de finalizare a studiilor deschide absolvenților British International School of Timișoara posibilitatea de a studia în orice universitate din România, Marea Britanie, Europa sau din orice altă parte a lumii.

La ora actuală, 500 de copii provenind din 20 de țări învață în cadrul acestei școli, începând de la grupa preșcolară până la ultimul an de liceu.

Pentru a răspunde unei cereri crescute, școala extinde campusul pentru a putea primi mai mulți elevi. Începând cu anul școlar 2023-2024, numărul de clase va crește la 31, copiii cu vârste cuprinse între 4 și 5 ani putând fi înscriși în clasa Reception (grupa pregătitoare/ultimul an de grădiniță), continuând până în anul 13 (echivalentul clasei a 12-a în sistemul de învățământ public). Cu toate acestea, numărul de locuri este limitat pentru majoritatea anilor de studiu.

Părinții interesați sunt invitați să contacteze British School pentru a participa la evenimentele de tip „Porți Deschise„. Detalii suplimentare pot fi găsite pe pagina de Facebook a școlii sau prin email la adresa admissions@britishschool-timisoara.ro.

Procedura de înscriere

Depunerea dosarelor pentru noii elevi a început și continuă în următoarele săptămâni. Pentru primii ani de studiu, nu este necesară cunoașterea limbii engleze, deoarece elevii vor fi asistați de un profesor asistent care vorbește limba română. Toți copiii, precum și părinții lor, vor susține un inverviu. Elevii mai mari vor fi, de asemenea, evaluați prin teste de limba engleză și matematică pentru a determina nivelul lor actual de cunoștințe și a le oferi o abordare educațională personalizată. De la anul 7 în sus, este necesar un anumit nivel de competență în limba engleză.

Pentru detalii despre procedura de admitere, condițiile și costurile de școlarizare, vizitați britishschool-timisoara.ro/ro/admission/. Informații suplimentare pot fi obținute prin email la admissions@britishschool-timisoara.ro sau prin telefon la 0799 408 341, de luni până vineri, între orele 9.00 și 17.00.

Elevii noștri sunt parte a unei comunități educaționale internaționale, care se bazează pe valori și principii solide, oferind oportunități de dezvoltare unică. Profesorii noștri, provenind din 12 țări diferite, aduc cu ei profesionalismul sistemului britanic de învățământ. De asemenea, elevii noștri beneficiază de posibilitatea de a finaliza studiile liceale urmând un program variat, certificat de Cambridge International și International Baccalaureate, deschizându-le astfel calea către cele mai bune universități din lume„, spune Ciprian Țiplea, directorul British International School of Timișoara.

British International School of Timișoara oferă clase cu un număr mic de elevi – maxim 22 de elevi per clasă, și un raport de un profesor la fiecare 11 elevi în ciclul primar. Școala dispune de facilități impresionante și resurse numeroase, incluzând o sală de sport nouă, parc propriu, loc de joacă, integrarea tehnologiei digitale în educație, săli de clasă moderne cu laboratoare specializate pentru informatică, artă, muzică și științe. De asemenea, oferă consiliere academică pe parcursul întregii școlarizări, pentru a ghida elevii spre un program educațional adecvat pasiunilor și abilităților lor.

Învățământul este asigurat în limba engleză, însă limba română este parte integrantă a curriculumului. Corpul didactic este format majoritar din profesori internaționali din Marea Britanie și alte țări, cu experiență în predarea în școli similare la nivel mondial.

Programul zilnic al elevilor este de la 8.30 la 16.00, incluzând masa de prânz preparată în bucătăria proprie a școlii și servită în cantina proprie, timp pentru recreere și activități de după-amiază.

După ora 16.00, școala oferă o gamă variată de cursuri opționale, vocaționale și cluburi în diverse domenii, cum ar fi sporturile, artele și programarea.

Pentru mai multe informații, vizitați www.britishschool-timisoara.ro sau contactați școala la admissions@britishschool-timisoara.ro sau la numărul de telefon 0799 408 341.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *