Donează sânge și participă gratuit la Timotion VIII

S-au lansat înscrierile pentru cea de-a opta ediție Timotion, care va avea loc în 28-29 mai 2022.

Sub egida “Punem sângele în mișcare” organizatorii și-au propus ca la ediția din acest an, să vină în sprijinul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara, printr-o campanie de donare de sânge. Astfel, dacă donezi sânge până la data de 16 mai ai posibilitatea să te înscrii gratuit, în limita a 350 de locuri, la una dintre cursele de anul acesta.

Anul acesta veți putea participa la 7 curse Timotion: 3 cronometrate și 4 necronometrate, pentru toate nivelurile de pregătire și pentru toate vârstele. Care sunt cele șapte curse de la ediția a VIII-a Timotion, aflați  aici.

Pe lângă nevoile permanent crescute de sânge și plasmă ale Centrului Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara, contextul internațional impune mai mult ca oricând refacerea stocului de sânge.

Dacă te întrebi de ce ai dona sânge, iată cel puțin 4 motive:

  1. Pentru că sângele tău va salva până la 3 vieți!
  2. Pentru că dezastre precum accidentele de mașină, incendiile și iată, acum războiul se întâmplă, din nefericire, iar victimele au nevoie de sânge!
  3. Pentru că te înscrii gratuit la Timotion la cursa dorită. Detalii aici.
  4. Pentru că partenerul campaniei de donare de sânge, Profi România, donează în numele tău între 70 și 120 lei (în funcție de cursa la care te înscrii) proiectului pe care tu îl alegi din lista celor 15 selectate anul acesta. Susții astfel în continuare și grupurile vulnerabile ale comunității noastre, pe care nu trebuie să le uităm nici acum! Află aici detalii despre proiectele care au nevoie de ajutorul nostru.

Află aici detalii despre proiectele care au nevoie de ajutorul nostru.

Dacă nu poți dona sânge, poți să susții comunitatea ca și până acum: ALEARGĂ, PEDALEAZĂ, DONEAZĂ la Timotion 8.

Detalii despre însciere, aici.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *