Celebrul alpinist Horia Colibășanu, care a adus steagul României pe cele mai înalte culmi, reușește să performeze și în activitatea de bază, aceea de medic stomatolog

Din nevoia de ergonomie, dar și pentru a atenua durerile accentuate de la herniile cervicale de care suferă, ca urmare a efortului depus ca alpinist, Horia Colibășanu folosește la maximum metodele inovatoare în stomatologie. Atât el, cât și echipa pe care o coordonează, lucrează exclusiv cu microscopul dentar.

Ce înseamnă tratamentul cu microscopul dentar pentru pacient?

Salvarea unui dinte de la extracție. Studiile arată că atunci când medicul folosește microscopul dentar, șansele să găsească și să intervină pe toate canalele unui dinte sunt de 3 ori mai mari decât dacă ar interveni cu “ochiul liber”. Dacă specialistul nu reușeste să trateze toate canalele, riscul de infecții sunt foarte mare.

Stomatologia modernă înseamnă acuratețea diagnosticului și a tratamentelor. Cu ajutorul microscopului dentar, rata de identificare vizuală a canalelor dificile crește cu aproape 50 de procente. Asta numai prin faptul că se poate viziona mult mai bine cavitatea. Multe dintre patologiile obișnuite pot să scape neobservate, însă cu ajutorul microscopului dentar vedem mult mai bine și știm exact ce se întâmplă. Dacă avem dubii, folosim Computer Tomografia și ajungem la procente foarte mari de diagnostic corect”, spune dr. Horia Colibășanu.

Tratamentele sub microscop, soluția salvatoare pentru sănătatea stomatologului!

Clinica Dr. Horia Colibășanu este singura din Timișoara care deține 3 microscoape dentare și în care tratamentele specifice sunt realizate exclusiv cu ajutorul acestor aparate.

Pentru noi, microscopul dentar nu este un simplu aparat, ci este o adevărată filozofie. Am decis să lucrăm exclusiv cu ajutorul acestui aparat, din nevoia de ergonomie, ca să putem lucra mai comod și mai sănătos atât medicul, cât și asistenta. Nu ne îndoim spatele, stăm drepți și putem să petrecem mai mult timp la lucru. Viziunea noastră înseamnă pacienți fericiți care vin cu încredere la medicul dentist. Pentru că la noi nu există durere, ci doar diagnostice precise și tratamente de succes. Trebuie să existe o comunicare perfecta între medic și pacient. În timp, clinica Dr. Horia Colibășanu a devenit sinonimă cu stomatologie modernă, stomatologie de calitate. Mizăm pe evoluția și pregătirea continuă a medicilor noștri și pe achiziționarea aparaturii ultraperformante. De altfel, sunt lucruri care se văd cu ochiul liber în clinica noastră.”, adaugă Dr. Horia Colibășanu.

Clinica Dr. Horia Colibășanu pune la dispoziția pacienților o gamă premium, completă de servicii stomatologice, realizate la prețuri corecte.

  • Implantologie
  • Pedodontie
  • Parodontologie
  • Protetica
  • Endodontie
  • Estetică dentară
  • Radiologie
  • Profilaxie stomatologică
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *