MuziconSummerCamp, editia 2023, Buzad

Cea de-a doua ediție Muzicon Summer Camp aduce muzică nouă, produsă la Buzad de artiști din mai multe orașe ale țării

În perioada 21-28 iunie cea de-a doua ediție Muzicon Summer Camp aduce în mijlocul naturii – la Buzad – 12 muzicieni din mai multe orașe ale țării, selectați să producă muzică originală sub îndrumarea unor artiști cu experiență.

În urma unui apel public lansat de Muzicon Hub, artiști din București, Timișoara, Cluj-Napoca și Arad își vor petrece o săptămână într-un loc pitoresc din Timiș, după ce au fost aleși de un juriu format din muzicieni consacrați.

Aplicanții au trebuit să dovedească o minimă experiență în domeniul muzical, să aibă vârsta de 18 ani împliniți și să își trimită portofoliul creativ, însoțit de o scurtă descriere relevantă, la adresa muziconhub@gmail.com. Finaliștii vor fi remunerați cu suma netă de 3000 de lei și le vor fi acoperite toate cheltuielile de cazare și masă, în cadrul The Village.

Muzicienii selectați pentru ediția de anul acesta sunt: Mihai Salajan, Cristina Lupu, Anghel Mailat, Flavius Retea, Andrei Bobis, Mihai Gradina, Damian Ouatu, Daniel Einholt, Cristian Paroș, Mihai Moldovan, Runa The Real și Nikita Dembinski. Timp de o săptămână, în cadrul taberei de creație se vor forma grupuri de lucru conduse de Octavian Horvath, Ioan Pascu, Florin Unguraș, Dj K-lu care până la finalul proiectului vor produce muzică nouă ce va fi prezentată în cadrul unui showcase live, cu public. Evenimentul va avea loc la Centrul Multifuncțional Bastion din Timișoara pe 28 iunie, cu începere de la ora 20.00, participarea fiind gratuită.

Proiectul este co-finanțat de Consiliul Județean Timiș.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *