Cea de-a doua ediție LOST TAPES recuperează muzica pierdută a anilor 2000, produsă de artiști din Timișoara

Dacă prima ediție Lost Tapes, desfășurată în toamna anului trecut, le-a adus melomanilor un triplu vinil cu o parte din muzica anilor ’90 născută în Timișoara, dar care nu s-a regăsit vreodată pe un suport discografic, acum proiectul continuă cu documentarea artiștiilor ce au creat muzica după anul 2000.

Astfel, vor fi filmate o serie de interviuri cu aceștia, iar artiștii se vor afla pe scenă printr-o serie de Lost Sessions. La final va fi lansat un disc de vinil cu muzica pierdută și regăsită a acelei perioade.

Pe materialul din această ediție vor fi: Făt-Frumos, Melting Carousel, Rubik’s Cube, Dian, SART, Pandora, PNAL și Stone Fixion.

Lansarea oficială a proiectului a avut loc joi, 11 august, la Muzicon Hub, cu primul Lost Session, sub forma unui DJ set Ovidiu Zimcea, artist ce se regăsește pe vinil cu proiectul muzical Făt-Frumos.

Ovidiu s-a născut la Timișoara în anul 1988 face muzică de dormitor din 2006. Începând cu anul 2007, student fiind la film, a dezvoltat coloane sonore pentru colegii care aveau nevoie de muzică în scurtmetrajele lor, iar mai apoi pentru film, dans contemporan și teatru. De-a lungul parcursului muzical a lucrat cu formații diverse printre care Paperjam, Exit Oz, Alexandrina, Murnau și Everybadea, sub diverse identități și pseudonime, iar acum lucrează la un album solo de debut.

Pe parcursul următoarelor luni vor avea loc concerte, o expoziție foto și evenimentul de lansare a vinilului.

????????? ???? ????? ???? implementat ?? asociația ??? ??-????̆?, la inițiativa ?????????? ?̦? ???????, ?̦? ??????̦?? ?? ?????̆??? ???????????? ?????̦????, ???? ??????? ?? ????????. 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *