Big Red Tour: O experiență interactivă cu cele mai noi produse Milwaukee, la Hexagon Timișoara

Compania Hexagon, fondată acum 12 ani de trei timișoreni, a început cu proiectul Suruburi Timișoara și a devenit un punct de referință în domeniul organelor de asamblare și a consumabilelor industriale în zona Banatului.

Cu o gamă largă de produse, constând în produse abrazive, roți industriale și role, dispozitive de ridicat, produse de întreținere, scule de mână și unelte, scule electrice, scule aschietoare, consumabile pentru sudură, echipamente de protecție, lanțuri și cabluri, produse de ambalare, spray-uri tehnice și produse Milwaukee, Hexagon se remarcă prin serviciile sale specializate și calitatea produselor oferite.

Unul dintre principalii parteneri Hexagon este comania multinațională Milwaukee, care organizează anual așa-numitul Big Red Tour, pentru a promova gama sa de scule electrice și pentru a oferi o experiență interactivă clienților săi.

Această ocazie unică le permite participanților să testeze cele mai bune scule Milwaukee și să se familiarizeze cu produsele variate oferite de companie. Camionul demo Milwaukee călătorește în diferite orașe din întreaga țară, iar specialiștii în domeniu prezintă scule electrice, accesorii de înaltă performanță și soluții tehnologice inovatoare.

La Timișoara, gazda evenimentului a fost compania Hexagon, care a oferit astfel clienților și partenerilor posibilitatea de a cunoaște cele mai noi produse din domeniu, într-un mod inedit.

Evenimentul Big Red Tour în România face parte dintr-un proiect internațional, în cadrul căruia camionul demo Milwaukee vizitează țări din Europa de Est pentru a demonstra superioritatea tehnologică a sculelor Milwaukee față de brandurile concurente.

Evenimentul a oferit o varietate de activități interesante și distractive pentru participanți. Printre acestea s-au numărat demonstrații pentru montarea unei structuri de lemn, sub tema „Tehnicas – Wood is future”.

De asemenea, un punct de atracție a fost mașina de curse realizată de către echipa UPT Racing Team, folosind suruburile furnizate de Hexagon.

Participanții au avut ocazia să asiste la demonstrații pe un utilaj agricol și chiar să asiste la tăierea unei mașini reale, unde au fost folosite sculele Milwaukee.

Evenimentul a Într-un scop caritabil, se va organiza și montarea de mobilier. Pentru a adăuga și mai multă distracție, a fost organizat și un concurs numit „Thunderbolt”, iar participanții au avut prilejul de participa la o tombolă cu premii atractive.

Evenimentul Big Red Tour a reprezentat o oportunitate pentru clienții și pasionații de scule și echipamente industriale de a descoperi și testa cele mai bune produsele Milwaukee și Hexagon, în timp ce s-au bucurat de activități interactivie și de premii.

Hexagon, cu experiența și expertiza sa, demonstrează și prin acest gen de evenimente, angajamentul său față parteneri și clienți, oferind servicii și produse de calitate în domeniul organelor de asamblare și a consumabilelor industriale.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *