Atlas Hotel Timișoara, nominalizat la Top Hotel Awards 2023, premiile excelenței în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România

În fiecare an, TopHotel Awards aduce în atenția publicului cele mai impresionante proiecte și profesioniștii din industria turismului și ospitalității din România. Evenimentul pune în lumina reflectoarelor viziunea și performanța investitorilor și recompensează munca și eforturile depuse în această industrie în continuă dezvoltare.

Proiectele participante sunt evaluate de un juriu format din personalități marcante din lumea hotelieră, investitori și consultanți de top. Aceștia analizează cu atenție fiecare proiect înscris, pentru a selecta pe cei care se remarcă prin excelență și inovație.

Printre cei nominalizați în cadrul competiției TopHotel Awards 2023 se numără și Atlas Hotel, un reprezentant de seamă al industriei hoteliere din Timișoara. Nominalizarea acestui proiect subliniază angajamentul și eforturile depuse de echipa Atlas Hotel pentru a oferi servicii de înaltă calitate și pentru a contribui la dezvoltarea și inovarea în domeniul turismului și ospitalității în Timișoara.

Puteți vota Atlas Hotel Timișoara la categoria: Hotel of the Year – Independent Hotel, 4 & 5 stars, accesând acest link.

Atlas Hotel Timișoara reprezintă o oază de ospitalitate și energii pozitive în centrul orașului, oferind cazare de calitate și un amestec perfect de confort, servicii și accesibilitate. Unic și prietenos, Atlas Hotel este cu siguranță o destinație de top pentru călătorii care caută o experiență plăcută și relaxantă în timpul vizitei lor în Timișoara.

Construit în 2021, Atlas Hotel dispune de 51 de spații de cazare, incluzând camere și apartamente de diferite tipuri, menite să satisfacă o varietate de nevoi și preferințe ale oaspeților, săli de conferință, restaurant și parcare subterană.

Localizarea hotelului în inima Timișoarei, peste drum de Piața Sf. Gheorghe, oferă oaspeților posibilitatea de a explora cu ușurință principalele atracții ale orașului. Fie că sunt interesați de plimbări în aer liber, vizitarea muzeelor sau savurarea unei mese delicioase la restaurantele locale, oaspeții Atlas Hotel se pot bucura de toate acestea în apropiere.

Puteți vota Atlas Hotel Timișoara la categoria: Hotel of the Year – Independent Hotel, 4 & 5 stars, accesând acest link.

Evenimentul culminant al competiției va avea loc în data de 23 mai, la București, la Hotel JW Marriott, unde nominalizații și juratii se vor reuni pentru o gala de premiere.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *