Arta, industria, sustenabilitatea și implicarea socială se împletesc armonios la Heavy Duty Centre Hexagon Timișoara, unde a sosit Primăvara Milwaukee

Primăvara este adesea asociată cu începuturile proaspete și o reînnoire a energiei. În acest spirit, Heavy Duty Centre Hexagon Timișoara a găzduit din nou evenimentul tradițional „Primăvara Milwaukee”, aducând împreună profesioniști din domeniul organelor de asamblare și a consumabilelor industriale, pasionați de scule și unelte.

Devenit deja tradiție la Hexagon Timișoara, evenimentul este mereu înnoit, de această dată prin includerea componentei artistice. A fost pus accentul și pe protejarea mediului, prin colectarea sculelor uzate și oferirea de reduceri pentru altele noi, la schimb. Acest lucru nu numai că încurajează reciclarea și reducerea deșeurilor, dar sprijină profesioniștii cu soluții moderne, mai accesibile, care le ușurează munca.

Îl avem aici ca invitat pe dl. Mihai Donici, artist vizual, care ne va încânta cu o scuptură în lemn pe care o va realiza cu ajutorul sculelor Milwaukee. Iar ca binefacere i-am invitat pe cei de la Fundația Pentru Voi la un prânz, la demonstrații, la o mică excursie la firma noastră, să vadă și ei cum se desfășoară un astfel de eveniment. Unul dintre partenerii noștri și cei pe care îi susținem sunt cei de la UPT Racing Team. Noi le oferim suportul necesar în materie de organe de asamblare pentru mașinile lor„, declară Katalin Horváth, de la Departamentul de Marketing al Heavy Duty Hexagon Timișoara.

Această colaborare între artă și industrie nu numai că a adăugat un element estetic evenimentului, dar a subliniat și importanța creativității și a colaborării între diferite domenii.

Unelte vechi, unelte noi. Am aici câteva dintre clasicele unelte vechi din cultura țărănească și, bineînțeles, uneltele lor cu care unelte voi face o machetă de turn va fi înaltă de șase-7m și va rămâne la ei în în firmă. Uite, o firmă particulară s-a gândit să se promoveze și prin artă, nu doar prin promovarea directă a produselor lor, în mod comercial”, spune arh. dr. Mihai Donici, artist vizual.

O altă componentă a evenimentului a fost angajamentul Heavy Duty Hexagon Timișoara față de comunitate și sprijinul acordat celor în nevoie.

Beneficiarii Fundației Pentru Voi au fost invitați să participe la un prânz și la demonstrații cu sculele expuse, evidențiind implicarea activă a Heavy Duty Hexagon Timișoara în sprijinirea comunității locale.

Acest lucru a fost reafirmat și de angajamentul față de studenții de la UPT Racing Team, care beneficiază de suportul necesar în materie de organe de asamblare pentru mașinile pe care aceștia le asamblează. Ei au fost prezenți la eveniment cu una dintre acestea.

În concluzie, „Primăvara Milwaukee” la Heavy Duty Hexagon Timișoara nu a fost doar un eveniment comercial, ci și o celebrare a inovației, tradiției și a angajamentului față de comunitate. Prin promovarea sustenabilității, artei locale și sprijinirea celor în nevoie, compania demonstrează că poate fi un lider nu doar în domeniul industrial, ci și în dezvoltarea unei comunități mai puternice și mai unite.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *