Alexandra – Iuliana Cioclu, componentă a echipei de ciclism UVT – Devron West Cycling Team: două titluri de Campion Balcanic

În Grecia, la Campionatele Balcanice de ciclism, echipa României obține și în acest an rezultate notabile.

Alexandra – Iuliana Cioclu (Juniori), reprezentând UVT – Devron West Cycling Team, alături de Manuela Mureșan (Elite), reprezentând CS Dinamo București BikeXpert Racing Team Superbet, componente ale lotului României, sunt noile Campioane Balcanice de Ciclism pe Șosea, proba de șosea fond. În plus, cele două campioane și-au adjudecat și titlurile de Campioane Balcanice de Ciclism pe Șosea, la proba de contratimp individual, probă desfășurată în prima zi a Campionatelor Balcanice, cu desfășurare în Larissa, Grecia!

În componența echipei UVT-Devron West Cycling Team se află Alexandra – Iuliana Cioclu, Ungureanu Georgeta, Natalia Mănescu, Darabant Noelle, Mihai Băbăiță, Emil Chepetan, Alin Toader, Erick Lorincz Rogoz, Mădălin Gaiță, Vlad Remzing, David Urs, un lot pregătit tehnic de antrenorul Alex – Drilea Apetrei, cu susținerea producătorului Devron România, alături de care se află Universitatea de Vest din Timișoara, Smartfit, Fundația Cardioprevent, Asociația Română de Yumeiho, cât și staful tehnic format din Carmen Băbăiță, Radu Hăulică, Camelia Chepețan și Iulian Cioclu.

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „Echipele de tineri campioni ale UVT au câștigat un plus de prestanță sportivă și au propulsat Timișoara pe scena europeană, în 2023. După ce echipa de volei masculin universitar a UVT a devenit campioană europeană în această vară, iată că și ambițioasa echipă de ciclism UVT – Devron West Cycling Team notează rezultate demne de apreciere, prin participările în etapele campionatului național sau prin performanțele realizate în cadrul lotului național. Felicitări pline de căldură pentru noua campioană balcanică de juniori din cadrul ediției 2023 a Campionatelor Balcanice, Alexandra – Iuliana Cioclu, componentă a echipei de ciclism UVT – Devron!”

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *