90 de mii de participanți, la ediția din acest an a FLIGHT FESTIVAL

În perioada 21-23 iunie 2024, a avut loc la Muzeul Satului Bănățean Timișoara, cea de-a VI-a ediție a FLIGHT FESTIVAL, iar inițiativa organizatorilor de a muta locația s-a dovedit una inspirată.

Muzeul și-a transformat înfățișarea pentru a găzdui trei zile incediare de distracție.

Evenimentul, unic în Europa de Est, a adus laolaltă muzică, artă și tehnologie, oferind celor aproximativ 90.000 de participanți o experiență culturală inedită.

Flight Festival este un festival de edutainment, unde muzica se întâlnește cu educația. Acesta oferă festivalierilor o călătorie captivantă, în care se îmbină distracția și cunoașterea. Organizatorii au creat multiple zone de interes pentru diversele categorii de public. Fiecare participant a avut parte de momente memorabile, iar atmosfera a fost una de neuitat.

Pe parcursul celor trei zile, artiști precum James Arthur, BUG Mafia, Deliric x Silent Strike & Muse Orchestra, Subcarpați, Bosquito, Grasu XXL, The Mono Jacks, Mario Fresh, Andi Moisescu, Macky Gee, Kara, Circadian și Tantrum Desire au bucurat spectatorii cu prestațiile lor.  

”Când am ieșit în fața publicului, a fost o experiență extraordinară. Întotdeauna este despre public. Vă mulțumesc pentru caldură și ospitalitate și sper să ne revedem curând!”, a spus James Arthur după concertul susținut în prima seară a FLIGHT FESTIVAL 2024.

FLIGHT FESTIVAL nu este doar despre muzică, ci și o oportunitate de a învăța și de a explora, care își dorește să îi atragă pe publicul spre diverse forme de artă, știință și să le prezinte tehnologie de ultimă oră, într-o experiență unică.

Mai multe informații despre FLIGHT FESTIVAL, forografii și vídeo găsiți pe paginile de social media sau site-ul oficial www.flight-festival.com

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *